Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bozsik Program U7

2011.04.14

Az év első Bozsik programját a Fáy utcában tartották, amire meghívták csapatunkat is. 8 játékossal képviseltük a Vasas Pasarét csapatát, név szerint: Csernus Richárd, Bánfalvi Gergő, Gomola Dominik, Lukács Leon, Bánkuti Olivér, Katkó Kende, Járja Erik, Havas Tamás. A jelenlévő csapatokat két csoportba osztották. Mi az "A" jelű csoportba kerültünk a BVSC 1, a Talent FC 2 és a Vasas Fáy utca társaságában. Összesen négy mérkőzést játszottunk, hármat a csoportmeccseken, egyet pedig a helyosztón.

Csoportmérkőzések:

Vasas Pasarét - Talent FC 2                     6-0                       Gólszerzők: Bánkuti (2), Havas, Lukács, Járja (2)

Az első mérkőzésünk arra megfelelő volt, hogy az önbizalmunkat helyreállítsa. Az ellenfelünk nem kényszerített minket nagyobb erőfeszítésre. Így is picit bátortalanul kezdtünk, ám ez így szerencsére nem okozott problémát.

Vasas Pasarét - BVSC                               2-0                       Gólszerzők: Katkó, Gomola

Ez a meccs már sokkal jobban megdolgoztatta a csapatot. A kemény, sőt néha már durva játék jellemezte a mérkőzést, aminek szegény Csernus Ricsi látta kárát. Néhol már nagyon szépen járattuk körbe a labdát, Kende pedig nagyon meglepett bátor játékával, Geri pedig nagyon okosan oldotta meg hátul a feladatát (néhol kisebb szülői segítséggel:) ). Úgy érzem ezen a meccsen nagyon elfáradtak a fiúk.

Vasas Pasarét - Vasas Fáy                       3-6                        Gólszerzők: Lukács (3)

Mivel egymás után két mérkőzést kellett játszani, ez meglátszott a teljesítményünkön. 10 percig ez nem mutatkozott meg a játékunkon, ám utána mind futásban, mind fejben már nem bírtuk tovább. Játékunkat az sem segítette, hogy az ellenfél nem volt partner a kemény játékra, mert minden kis szabálytalanságot befújtak, holott ez nem biztos, hogy segíti a gyermekek fejlődését.

Helyosztó mérkőzés:

5. helyért:

Vasas Pasarét - III. ker TUE                      az ellenfél feladta (játékidőben: 1-0)     Gólszerző: Lukács

 

Edzői vélemények:

Tomi bácsi:

Az egész tornán jellemző volt a futball iránti szeretet, a nyerni akarás. Csapatunk az edzők elvárásainak megfelelően igyekeztek végrehajtani az utasítások tömkelegét több-kevesebb sikerrel. Végeredményben a négy meccsből hármat meg is nyertünk, amihez külön gratulálok a játékosoknak.

Árpi bácsi:

Nagyon tetszett a torna hangulata, úgy érzem a fiúk is nagyon felpörögtek a meccsekre, a szülőknek pedig köszönjük a szurkolást:) A játékról: örülök neki, hogy amit az edzéseken csináltunk azok néha-néha már visszaköszöntek a meccseken. Végre láttam, hogy tudnak harcosan küzdeni a fiúk, holott voltak a keretben nálunk 2005-ös születésű játékosok is. Az eredménnyel nem szeretnék foglalkozni, mert a továbbiakban sem tartom még fontosnak, viszont a sok gólnak nagyon örülök, ez pár játékosnak meghozta az önbizalmát. Mindenki megérdemli a dicséretet, mert tényleg nagy lelkesedéssel és okosan játszottak. Úgy érzem jó úton haladunk, dolgozunk tovább.

A torna legügyesebb pasaréti játékosa: Ha valaki egy tornán 5 gólt szerez (Lukács Leon)  az magában is kiemelkedő teljesítmény, ám a játék egészét nézve mi mégis Csernus Ricsit választottuk a vasárnap legjobbjának, mert végig magát sem kímélve nagy elszántsággal küzdött. Nagyon szép cseleket mutatott be és mint támadásban, mint védekezésben sokat tett hozzá a győzelmeinkhez.

Hajrá Pasarét!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.