Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fétis Óvodás Labdarúgó Kupa (2011.06.04)

2011.06.06

A tornán résztvevő játékosok: Bánfalvi Gergő, Bánkuti Olivér, Gomola Dominik, Csernus Richárd, Járja Erik, Váradi Máté, Simon Keve, Bárdos Ádám, Lukács Leon

Csoportmérkőzések:

Dunakeszi Kinizsi I - Vasas Pasarét            0:3            Gól: Csernus, Lukács (2)

Vasas Pasarét - Gödi SE II                        2:0            Gól: Lukács, Csernus

ÜMFS - Vasas Pasarét                               2:2            Gól: Csernus, Lukács

Vasas Pasarét - Veresi Farkasok                4:1            Gól: Lukács (3), Csernus

Elődöntő:

Vasas Pasarét - Gödi SE I                          1:0            Gól: Lukács

Döntő:

SZEFI - Vasas Pasarét                                2:0           

 

Árpi bácsi:

Egy nagyon színvonalas és jól megszervezett tornán vehettünk részt szombaton. Egyetlen hibája talán a túl korai kezdés volt, ez sajnos az első meccseken meglátszott a fiúkon is. A csoportmeccseket álmosan is, de hoztuk. A mutatott játékkal nem voltam teljesen elégedett. Több kapuralövésre lenne szükség, a támodásokat pedig több passzal kellene felépíteni. Az elődöntő már egy izgalmas igazi "egygólos" meccs volt, amit úgy érzem megérdemelten nyertünk meg. A döntőben sajnos nem bírtunk a SZEFI-vel, bár számomra érthetetlen az a játék amit képviselnek. Ettől függetlenül gratulálunk a győzelmükhöz! A torna legjobb játékosának Lukács Leont választották! Gratulálunk Leon! A tornán kiemelkedően játszott még Bánfalvi Geri és Csernus Ricsi, de mindenki nagyot küzdött, ez a harcos játék pedig nagyon tetszett! Összességében mindenkinek gratulálunk! Szép volt fiúk! Hajrá Vasas! Hajrá Pasarét!

Tomi bácsi:

A tornára azzal a céllal érkeztünk, hogy dobogós helyezést érjünk el. Ezzel a ténnyel a játékosok is tisztában voltak, igyekeztek a célnak megfelelően teljesíteni a pályán. Eléggé álmosan kezdtük a tornát, már-már aggódtunk a torna végeredményét illetően, mert a fiúk nagyon nehezen vették fel a ritmust, mondhatni csak árnyékai voltak önmaguknak. Dolgukat nehezítette a pálya rossz minősége és a labda mérete is. A halvány kezdés után egyre jobban ment a játék, melynek végállomása a döntő volt. Sajnos alulmaradtunk, győzött egy olyan csapat, aki számunkra értelmetlen focit játszott! Végeredményben büszkék vagyunk a csapatra! Az első olyan tornánkon másodikak lettünk, ahol éremosztásra is sor került, valamint díjazták a torna legjobbjait is. Külön szeretnénk gratulálni Lukács Leonnak, aki a torna legjobb mezőnyjátékosa lett!